zo 17 april '22

BORGOE meets PARBO - EASTER EDITION

Na precies twee jaar kunnen we in het paasweekend eindelijk weer los gaan op BORGOE meets PARBO! Ja je leest het goed: op zondag 17 april 2022 (1ste Paasdag) wordt het weer super gezellig op de PAAS editie van BORGOE meets PARBO in de leukste locatie van Rotterdam: de Maassilo!

Het heeft even geduurd maar we mogen eindelijk weer feesten, zonder restricties. En natuurlijk zijn de eerder gekochte kaarten gewoon geldig voor deze editie!
We hebben weer een dikke line-up voor je met o.a. Poke, Passion, Gio, Robin Roxette, Charissa Jong en veel verrassingen. Dus fix je kaarten nu meteen online via Eventbrite en kom zweten in de Maassilo met:

★ POKE (live)
★ PASSION (live band)
★ GIO (live)
★ ROBIN ROXETTE
★ CHARISSA JONG
★ SHANN
★ GILLY GONZALES
★ SENZY
★ MC D-JAY
and many more....
Bestel tickets

Prijs: € 25,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 23:00 - 05:00

LET OP: Regel je kaarten op tijd in de voorverkoop voor 15 euro (ex fee) want de normale prijs op de dag zelf is 25 euro.
We gaan op z'n Surinaams feesten met de leukste artiesten van dit moment. En natuurlijk is er ook weer lekker eten! Dus wil je de echte Su sfeer herleven, kom dan de zomer inluiden in de Maassilo Rotterdam!

De goedkopere kaarten, die eerder zijn gekocht voor de editie van april 2020, zijn gewoon geldig. Je kunt ze makkelijk opvragen via Evenbrite. Voor vragen hierover kun je uiteraard contact met ons op nemen via WhatsApp: +31645971543.


Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52