vr 13 mei '22

Eefje de Visser

De warme, vloeiende popmuziek van Eefje de Visser overschrijdt de grenzen tussen woord en geluid, tussen het aardse en het buitenaardse, tussen droomlandschappen en dansvloeren. Maar aan de oppervlakte van deze dubbelzinnige, modderige wateren drijft een overweldigend helder visioen, eentje die ons fundamentele menselijke verlangen en onze nieuwsgierigheid weerspiegelt zoals alleen de beste popmuziek dat kan.

Eefje de Visser’s verbluffende langspeler Bitterzoet zoekt naar betekenis in een schuilplaats van abstracte denkbeelden. Ze gebruikt de Nederlandse taal op een poëtische manier en haar teksten zitten vol sfeer. Daarmee haakt ze aan op dezelfde golflengte als bijvoorbeeld Björk, Thom Yorke, James Blake en Elisabeth Fraser (Cocteau Twins) en is ze een organisme dat constant in ontwikkeling en beweging is.

Dat Eefje de Visser met haar eigenwijze, vloeibare vorm van popmuziek veel lof en onderscheidingen ontvangt is dan ook vanzelfsprekend. Haar werk is productioneel gezien experimenteel van aard, maar vangt – zoals de beste artiesten dat kunnen – de meest indringende menselijke emoties, waardoor de luisteraar altijd aan kan sluiten.

De in Gent wonende artiest maakt in haar muziek op een steeds prominentere manier gebruik van  andere kunstvormen als film en dans. Onlangs verscheen de bijzondere concertfilm – eveneens genaamd Bitterzoet – die met lovende kritieken werd ontvangen. In mei 2022 keert Eefje de Visser terug naar Rotterdam met haar waanzinnige band voor een zinderend spektakel, waarbij warmte en intimiteit opwellen in de Maassilo.

Bestel tickets

Prijs: € 24,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en LantarenVenster en heeft uitsluitend staanplaatsen.

www.rotown.nl

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52