za 10 december '22

Grotesque Indoor Festival 2022 - Back to the 80's

Grotesque Indoor Festival 2022 – Back to the 80’s
Het Grotesque Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met ‘Back to the 80’s’ in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren!
Het geeft een ongelofelijk fijn gevoel te kunnen vermelden dat de ‘blind’ ticketsale die plaats vond binnen 1 dag uitverkocht was en ook de earlybirds zijn al eventjes uitverkocht.. Nu worden de laatste kaarten verkocht van de 1st Phase tickets..
Back to the 80’s
Een heerlijk thema, naar wij dachten. Kijkend naar de gemiddelde leeftijd van de Grotesque aanhang heeft bijna iedereen dit heerlijke decennium meegemaakt en dus zou de creativiteit om iets met dit thema te doen eenvoudig op te wekken moeten zijn. ,,We merken de laatste jaren dat mensen het thema steeds leuker vinden en er elke editie meer mee doen. Het leuke van zo’n thema is dat het de bezoekers op een leuke manier verbindt en de fun-factor vergroot ! Dat gegeven is volgens mij het fundament van een gezellige avond”, aldus Patrick van Grotesque.

DayTime Festival
Na alle positieve reacties op de afgelopen editie houden we vast aan het daytime festival. De deuren zullen om 15.00u opengaan en de laatste dj zal om 2.00u zijn laatste plaat draaien. Lekker op tijd thuis en de zondag vrij om lekker na te genieten of nog even bij je schoonmoeder langs 😉 Up to you!

Line-up!
Grotesque
Johan Gielen – Factor B – Xijaro & Pitch – Tekno b2b D72 – Madwave – Artento Divini b2b Dave Asprey – Hel:sløwed – Adam Seller
Beat Fabrique
Mark Sherry – Marco V – Fisherman – SOK b2b Roimer – Han Beukers b2b Kenny O – Tulz
Kings of Clubbing
Roog – Dj Jean - Spider – Renji – Maus – Santito – La Nikki – Des Santos

Tickets
Zoals vermeld bevinden we ons op dit moment in de 1ste fase. Op dit moment koop je dus een ticket voor €45,= Wees er wel snel bij, want deze voorraad is beperkt. En goedkoper worden ze niet, duurder wel.

We kijken er ongelofelijk naar uit om jullie weer een memorabel feest voor te schotelen. Denk alvast na over de dresscode/thematiek Back to the 80’s en laat de voorpret maar beginnen.
Bestel tickets

Prijs: € 45,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 15:00 - 02:00

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52