di 21 juni '22

Remi Wolf

De muziek van Remi Wolf is als levend verf die het canvas ontsnapt en de hele omgeving bekliedert. De chaotische, funky explosiepop van deze 26-jarige Californische  vernieuwt Y2K-referenties – Nelly, Missy, de Chili Peppers – tot een gekke maar uiterst soulvolle sound die helemaal van haar is. Te midden van een zee van smaakvol ingetogen singer-songwriters is Wolf een verademing: iemand die flamboyant met stijlen strooit en zelfverzekerde uitstraling.

Ook bijzonder is Wolf’s achtergrond in de ski-sport: de vertegenwoordigde ze VS twee keer tijdens de Olympische Jeugdspelen. Tegenwoordig slalomt ze met gemak om de verwachtingen als een snel-rijzende popster. The Guardian schreef een groot verhaal, artiesten als Beck, Nile Rodgers en Camilo Cabello zijn al fan. Wolf is een ster in wording, dus dat wordt ongetwijfeld een bijzonder, uitbundig glitterend tafereel.

Bestel tickets

Prijs: € 15,50

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen. Het stond eerder gepland voor • 19 november 2021 in Rotown • Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl.

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52