wo 20 april '22

White Lies

Een duister trio afkomstig uit Londen, White Lies haalde aanvankelijk de mosterd bij Joy Division, The Teardrop Explodes en Echo & the Bunnymen. Ze tekenden bij Fiction Records, een Polydor-afdruk die vooral bekend staat om zijn releases uit de jaren 80 door de Cure and the Associates. Met single Death, speerpunt van het debuut To Lose My Life, bereikte in Engeland de nummer één positie en sindsdien is White Lies een vaste waarde in de clubs en op de festivals.

Door de jaren hebben ze hun geluid aangescherpt en opnieuw uitgevonden waarbij ze het sonische palet van waaruit ze werken voortdurend uitbreiden. Synthpop, elektronische soundscapes, new wave-grooves, pop uit de jaren 80, terwijl ze nooit niet als White Lies klonken. Het fundament van de onmiskenbare zang van Harry McVeigh, de scherpe melodieën en bevlogen ritmesectie geeft White Lies vrij spel om nieuwe geluiden te verkennen.

Het nieuwste album As I Try Not To Fall Apart kun je een gestroomlijnde versie noemen van het hele oeuvre van White Lies: een soort snelcursus voor de mensen die weer vertrouwd willen raken met deze kneiter van een band.

Bestel tickets

Prijs: € 31,50

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.
www.rotown.nl

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52